مجله دانش تکنوتبلیغ

چگونه در کافی شاپم سود بیشتری بدست بیاورم؟

دانستن نحوه فروش انواع اقلام منو برای موفقیت کافی شاپ شما بسیار مهم است.

کافه هایی با استراتژی عمدتا قهوه می توانند در تمام طول روز مشغول باشند ، اما هنوز سود کافی برای باز نگه داشتن درهای خود ایجاد نمی کنند. از آنجا که محصول اصلی شما دارای حاشیه سود ناخالص عالی اما میانگین بلیط کلی پایین است ، باید از همان ابتدا بازی خود را پرداخت کرده و قبض های خود را پرداخت کنید. آوردن میانگین بلیط بالای 4 یا 5 دلار برای آینده تجارت شما بسیار مهم است.

استراتژی "قهوه به علاوه" (قهوه به اضافه شیرینی یا سایر اقلام غذایی) در دستور کار است. قهوه نباید بیش از 40 درصد از فروش هفتگی شما باشد - حدود دو مورد فروش در هر معامله مشتری.

در اینجا نحوه رسیدن به آنجا آمده است:

به آنها یادآوری کنید که گرسنه هستند. شیرینی ها ، کوکی ها ، پانینی (آماده کباب کردن یا فشردن یا گرم کردن) و بیشتر در جایی که مردم هنگام سفارش لاته آنها را مشاهده می کنند ، نگهداری کنید.

گزینه های شیرین و خوشمزه. به منابع فوق در مورد ویترین توجه کنید. حمل حتي نمونه گذاري از ساندويچ ، لفافه و غيره باعث جذب افراد ناهار سبک و يا ميان وعده هاي بزرگ مي شود.

ثبت در اسنپ

اما گزینه های زیادی وجود ندارد. در حالی که می خواهید تعداد بیشتری از افراد بلیط خود را به بالا ببرید ، انتخاب های زیاد می تواند افراد را در حال حرکت تحت تاثیر قرار دهد. (سه طعم کافی است ، سه اندازه کافی است ، سه نوع غذا/نوشیدنی کافی است). هر آیتم منو همچنین تلاش مدیریتی (هزینه) ، افت احتمالی در کیفیت را ایجاد می کند و ممکن است جریان درآمد یا تجربه مشتری شما را بهبود ندهد.

مجهز و تازه بمانید! میزان زباله هایی که در یک کافه خوب اداره می شود کمی شگفت آور است. اما اجازه ندهید این شما را وسوسه کند که اقلام غذایی را برای مدت طولانی نگه دارید یا محصول خیلی کمی ذخیره کنید. برای توسعه کسب و کار خود در سطوح پایدار ، ویترین شما باید حداقل تا نیمه پر باشد و هیچ چیز نباید حتی از راه دور قدیمی باشد.

نکته: قهوه انگیزه اصلی مشتریان است تا از درهای شما عبور کنند ، اما اگر می خواهید موفق شوید ، باید با چندین فروش آن را ترک کنید.

منتشر شده در 1401/06/08

chat_bubbleارسال نظر

نظر شما پس از تایید ، قابل رویت خواهد بود

تماس با پشتیبانی تماس با تلگرام